Αναρτήθηκε από: aedegreece | 19/01/2012

Βράβευση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Περιστερίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων (Ε.Η.Σ.)


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΕΓΡΑΨΕ:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών (AEDE), στα πλαίσια του 30ου πανελλαδικού (57ου πανευρωπαϊκού) διαγωνισμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων» με θέμα «Εθελοντισμός και Κοινωνική Αλληλεγγύη», βράβευσε στην Αθήνα, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, τους διακριθέντες μαθητές από το 2ο ΕΠΑ.Λ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών Καρανικόλα Παναγιώτα, Ζδράλη Σταματίνα, Θεοφίλη Μαρία – Ελένη, Νένδος Αμαντέους και Ντόκας Χρήστος συμμετείχαν στο διαγωνισμό με αφίσα (30×21) και βραβεύτηκαν για τη δημιουργία της.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 800 μαθητές από σχολεία της Ελλάδας.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο κτίριο της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, γονείς των μαθητών, εκπαιδευτικοί και μέλη του Συμβουλίου της AEDE.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκπροσώπησαν o Διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Μουρατίδης, οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ελισάβετ Πλέσσα και Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου καθώς και γονείς των βραβευθέντων μαθητών.

Τα βραβεία απένειμαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Κολλόκας και η Γεν. Γραμματέας κ. Παναγιώτα Καραδήμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 2ο ΕΠΑ.Λ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την AEDE. Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. απέσπασαν και το 2010 βραβείο στο διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών με θέμα «Η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός».

Advertisements

Responses

  1. Μπράβο παιδιά. Σας εύχομαι να έχετε πολλά βραβεία στη ζωή σας.


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: